Vertrouwenspersoon

Eén van de onderdelen van ons beleid is dat we een vertrouwenspersoon hebben. Bij deze vertrouwenspersoon kun je terecht als je, op welke manier dan ook, niet correct behandeld wordt of in je belangen aangetast voelt als gevolg van ongewenste omgangsvormen en/of gedragingen, die in strijd zijn met onze gedragsregels. Ook wanneer je iets kwijt wilt maar niet goed weet bij wie je terecht moet, kan je de vertrouwenspersoon raadplegen.

Cornelieke Hoeve-Moeke
Neem contact op met Cornelieke

Mijn naam is Cornelieke Hoeve-Moeke. Ik ben moeder van Stijn (5) en Charlotte (7) en getrouwd met Arjan Hoeve die vanaf zijn 9e lid is van De Reest en lang heeft gewaterpolood. Ik werk als jurist. De vraag om vertrouwenspersoon te worden bij De Reest vond ik een mooie omdat ik het heel belangrijk vind dat deze functie bij sportclubs ingevuld wordt zodat iedereen altijd ergens terecht kan bij zorgen. Het creëert een veilige omgeving die ik ook voor mijn kinderen wens.

Ik ben Manon Kiers. Ik ben ruim dertig jaar betrokken bij MZ&PC De Reest. Vroeger als trainster en waterpolospeelster. Tegenwoordig als moeder van een waterpolospeler, die in Heren 1 speelt. Tussendoor heb ik nog diverse zaken voor de club gedaan.

Ik ben al jaren werkzaam als leerkracht. Eerst als juf op een basisschool en nu werk ik in het speciaal onderwijs.

Toen Martijn Schuring mij vroeg om vertrouwenspersoon te worden, heb ik me er verder in verdiept. Vanuit mijn werk weet ik hoe belangrijk het kan zijn om een neutraal persoon te hebben, waar iemand contact mee kan hebben als er iets gebeurt of gebeurd is, waar je je niet fijn bij voelt. Ik denk dat ik zo’n neutraal persoon kan zijn.

Ik zou zeggen: ‘Is er iets, schroom niet en zoek contact, want daar worden we allemaal beter van, u en ook de club. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zich fijn en veilig voelt bij MZ&PC de Reest.’

POSTADRES
Secretariaat MZPC De Reest
Merelstraat 49
7944 AH Meppel
Secretariaat

BEZOEKADRES
Bad Hesselingen
Badweg 1
7944 HJ Meppel
KVK: 40045742