Tweeka

Wat is er nu lekkerder dan zwemmend in het water aan je conditie werken? Bij MZPC de Reest kunnen volwassen hiervoor uitstekend bij onze afdeling Tweeka terecht. Tweeka is zwemmen voor volwassenen in alle leeftijdscategorieën.

Eén keer per week wordt er onder deskundige leiding gezwommen. Allerlei zwemslagen en oefenvormen krijgen de aandacht, zodat je fit en voldaan uit het water stapt. Je kunt nieuwe zwemslagen leren of verbeteren. Gewoon voor de lol, of om aan wedstrijden mee te doen.

Wil je liever in je eigen tempo aan je conditie werken, dan kan dat ook. We houden altijd een vak in het bad vrij waar je de ruimte hebt om heerlijk baantjes te zwemmen. Het voordeel om het in clubverband te doen is dat het veel gezelliger is, je krijgt deskundige begeleiding en je hebt misschien wat meer ‘een stok achter de deur’ om regelmatig te komen.

Contributie Tweeka

Tweeka - zwemmen voor masters

Ook masters hebben veel baat bij Tweeka!

Oud-wedstrijdzwemmers komen in dit uur ook flink aan hun trekken. Deze zogenaamde masterzwemtraining biedt namelijk uitstekende mogelijkheden om je vaardigheden en conditie op peil te houden, zodat je je desgewenst in masterwedstrijden kunt meten met de prestaties van anderen in jouw leeftijdscategorie. Om aan de KNZB of kring masterwedstrijden mee te doen, heb je wel een startvergunning nodig.

Bij Tweeka kan er kortom flink worden getraind, maar alles in een ongedwongen sfeer waar ieder naar eigen inzet zwemt. Na de training gaan we zo nu en dan nog even gezellig naar het restaurant in het zwembad. We gaan altijd fit en voldaan naar huis.

De Tweeka traint elke maandagavond van 21:00 tot 22:00 en zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00 in zwembad Hesselingen. Lijkt het je wat kom dan gerust eens langs. Je kunt 3 gratis proeflessen volgen.

Aanmelden voor Tweeka

Tweeka Masters MZPC De Reest

POSTADRES
Secretariaat MZPC De Reest
Merelstraat 49
7944 AH Meppel
Secretariaat

BEZOEKADRES
Bad Hesselingen
Badweg 1
7944 HJ Meppel
KVK: 40045742