Waterpolocompetitie

Teamindeling

Teamindeling is momenteel niet zichtbaar.

Tafelrooster

Er is geen aparte zaalwacht meer. De (extra man van de) jurytafel is verantwoordelijk voor de taken die voorheen door de zaalwacht werden gedaan. De jurytafel zorgt voor aanvang wedstrijd dat het bad gereed wordt gemaakt. De jurytafel ontvangt de scheidsrechters en rapporteurs en voorziet hen van drinken. De juryleden schakelen bij calamiteiten de hulpdiensten in en zorgen ervoor dat na de wedstrijd het bad wordt opgeruimd.

Tafelrooster is intern bekend en gepubliceerd aan degenen die hieraan meewerken. Momenteel is het rooster niet meer te downloaden vanaf deze locatie.

Sportlink, DWF

Digitaal Wedstrijdformulier

Het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) is in nieuwe seizoen 2015 – 2016 definitief ingevoerd. Het papieren wedstrijdformulier is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor een digitale versie, die op een Android tablet wordt gebruikt. Slechts in die gevallen dat er onverhoopt geen gebruik gemaakt kan worden van de tablet, mag een papieren wedstrijdformulier worden gebruikt. Het wedstrijdverslag moet dan achteraf wel in het DWF worden ingevoerd. Voor de spelersopgave is er een Android en een iOS app beschikbaar voor op de smartphone.

Handleiding DWF

Sportlinked

Sportlinked is een handige app met je wedstrijdprogramma, de standen, uitslagen, plus persoonlijke en teamstatistieken. Om te kunnen gebruikmaken van de app moet iedere speler zijn persoonlijke relatiecode/spelerscode invoeren. Nieuwe spelers krijgen deze code van de TC Waterpolo. In deze korte instructie wordt de werking uitgelegd.

Ouders en andere geïnteresseerden kunnen als gast gebruikmaken van Sportlinked. Ze mogen dan de teams van hun favoriete club volgen, maar kunnen zelf niets invoeren of wijzigen. Een spelerscode is hiervoor niet nodig.

Spelerscode aanvragen

POSTADRES
Secretariaat MZPC De Reest
Merelstraat 49
7944 AH Meppel
Secretariaat

BEZOEKADRES
Bad Hesselingen
Badweg 1
7944 HJ Meppel
KVK: 40045742