Clubkleding bestellen

zwemkleding_mzpc

Clubzwembroek, badpak & caps

Het is mogelijk om via de webshop van MTB clubzwembroek, caps en/of badpakken te bestellen. Ga hiervoor naar de speciale pagina van MZPC De Reest op de website van MTB.

Zwemkleding bestellen

webshop_mzpc

Webshop

MZPC de Reest heeft een eigen webshop waar clubleden artikelen kunnen bestellen voorzien van het clublogo en/of naam. Bijvoorbeeld een trainingspak, een hoodie of een korte broek.

Webshop De Reest

Het clubshirt past ons allemaal!

Jij loopt toch ook in de clubkleding van MZPC De Reest? Nog niet? Of je bent toe aan nieuw setje? Kleding kwijt? Bestel dan een nieuw setje kleding! Kleding en sportartikelen met het logo van onze vereniging zijn op verschillende manieren te verkrijgen.

Clubshirt

Clubshirts zijn verkrijgbaar in de volgende maten: XXS – XS – S – M – L – XL – XXL – XXXL

Shirt bestellen? Stuur een mail naar Annet Vreeling via de knop onderaan. Vermeld daarbij duidelijk welke maat je wilt! Twijfel je over de maat, pas dan een shirt van een teamgenoot, of vraag om de mogelijkheid om een shirt te passen. De kosten voor een shirt zijn € 25,-

Je eigen naam op je shirt?
Het is ook mogelijk om je naam op je shirt te laten borduren. Geef je shirt een persoonlijk tintje, zodat je shirt ook makkelijk is terug te vinden, iedereen heeft namelijk zo’n shirt! De naam komt op de achterkant (midden op de rug). De kosten zijn € 5,-

Bestellen of meer info

Clubshirt