Op zaterdag 20 november heeft het Waterbasketbalteam van SV de Zwerfkei deelgenomen aan het tweede toernooi in de Noordelijke competitie van dit seizoen te Veendam.
Er werden 3 wedstrijden gespeeld, waarvan 1 gelijk en 2 gewonnen.

De wedstrijden:
De eerste wedstrijd was tegen VAS Veendam.
Het duurde even voordat de wedstrijd goed op gang kwam.
Halverwege de eerste helft scoorde De Zwerfkei , maar de gelijkmaker liet echter niet lang op zich wachten. Door goed samenspel wist De Zwerfkei nogmaals te scoren (2-1). Na de rust werd het spannend door een doelpunt van VAS Veendam 2-2.
Er werd nog geprobeerd door De Zwerkei om door diverse gevarieerde aanvallen de winst naar zich toe te trekken maar het bleef bij 2-2.

Daarna volgde de tweede wedstrijd tegen VDS Dol-Fijn Drachten. De ploegen waren aan elkaar gewaagd. Toch wist VDS als eerste te scoren. Bij de rust was de stand 4-4.
Na de rust drukte De Zwerfkei door en sloot de wedstrijd met een winst 6-4 af.

De laatste wedstrijd tegen Roden 2
De Zwerfkei speelde zeer gedreven en liet niet met zich spotten. Binnen de kortste keren was het 5-0. Na de rust scoorde De Zwerfkei nog een aantal keren. Eindstand werd uiteindelijk 12-0 in het voordeel van De Zwerfkei.
Door het doelgemiddelde staat SV De Zwerfkei nu op de 2e plaats in de Noordelijke competitie achter Roden 1.

Het volgende toernooi is op 19 maart 2011 in Drachten.