We zijn verheugd te kunnen melden dat met ingang vanaf zaterdag 5 juni aanstaande er nog meer er nog meer verruimingen zijn om te kunnen sporten. We willen jullie via deze weg informeren over de maatregelen die dan van kracht zijn en wat dit voor onze vereniging betekent.

Per zaterdag 5 juni gelden de volgende aanpassingen:
Volwassenen vanaf 18 jaar mogen met maximaal 50 personen samen sporten. Dit is exclusief personeel. Per ruimte mogen er maximaal 50 personen aanwezig zijn. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 17 jaar.

Groepslessen zijn voor alle leeftijden toegestaan.
Tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1.5 meter afstand te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening.

Personen tot en met 17 jaar mogen weer jeugdwedstrijden spelen, ook tegen andere verenigingen. Personen vanaf 18 jaar mogen alleen onderling wedstrijden spelen tussen sporters van dezelfde club.

Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij amateurwedstrijden.  

Betreding zwembad en faciliteiten
Binnen moet iedereen een mondkapje dragen. Maar deze mag af tijdens het sporten. Kleedkamers en douches zijn geopend. Ook de sportkantines zijn open. Hier gelden dezelfde regels als voor de overige horeca.

Wedstrijden & trainingslocaties
De verantwoordelijkheid voor de organisatie en wedstrijden is net zoals altijd aan de TC’s van de afdeling. Let dus goed op de berichten van je trainer of coach. De herentraining zal bijvoorbeeld op dinsdag en vrijdagavond weer binnen in bad Hesselingen zijn. Ook zullen TC’s kijken naar de organisatie van wedstrijden. Nu deze versoepelingen van kracht zijn is het misschien ook een leuk idee om een afsluiting van het ; ‘seizoen’ met wedstrijden of een leuke activiteit te organiseren. Overleg met je team, trainer of TC om dit mogelijk te maken.

Samen sporten – samen plezier. # samensterk

Bestuur MZPC de Reest