Afgelopen weekend werden de Final Six waterpolo gespeeld in de Eredivisie C-Jeugd (onder de 15 jaar) in het zwembad Amerena te Amersfoort. Hieruit komt de kampioen van Nederland.
Vanuit de competitie hadden VZV Njord (Veldhoven), ZVL-1886 (Leiden), De Ham (Krommenie), ZV de Zaan (Zaandam), Het Ravijn (Nijverdal) en ZPC Amersfoort (Amersfoort) zich geplaatst voor het eindtoernooi. In een play-off  kwamen de meisjes van ZPC Amersfoort als sterkste uit de bus. Ze hebben de finale ruim gewonnen van Het Ravijn, met 12-4.

Op de Final Six was een scheidsrechter van de Reest actief, Tim Stegink. Tim is 23 jaar en al vele jaren lid van de Reest. Sinds een aantal jaren is Tim actief als scheidsrechter. Hij is begonnen in het district Noord en heeft zich de jaren opgewerkt naar het hoogste districtsniveau. De volgende stap in zijn scheidsrechterscarrière was fluiten op bondsniveau. Hij is ingestapt in een special programma van de KNZB waarbij jonge scheidsrechters worden klaargestoomd voor het hogere niveau. Onder begeleiding van een ervaren scheidsrechter worden regelmatig wedstrijden gefloten op Eredivisie, vooral bij de C en B- jeugd.

Na een jaar dit programma te hebben gedraaid was Tim uitgenodigd om te fluiten op de Final Six. Op zaterdag heeft hij verdienstelijk de wedstrijd tussen de nummer 3 ZV De Zaan en nummer 6 VZ Njord uit de reguliere competitie gefloten. Dit deed hij zo goed dat hij ook de finale van de Final Six tussen ZPC Amersfoort en Het Ravijn mocht fluiten.

Via deze weg feliciteren we Tim met zijn deelname aan de Final Six! We zijn als vereniging trots dat hij deze stappen maakt!