Hulp gezocht voor organisatie schoolwaterpolo toernooi 2019

Op zaterdag 20 januari en zaterdag 17 februari 2018 is, in samenwerking met Meppel Actief, voor de derde keer het schoolwaterpolo toernooi georganiseerd. Kinderen uit de groep 3 t/m 8 van de basisscholen uit Meppel streden om de toernooi winst. Dit jaar organiseerden we er voor het eerst ook een regiofinale voor de nummers 1, 2 en 3 van de groepen 5-6 uit de Gemeente Meppel en Gemeente Steenwijkerland.

Het aantal deelnemende kinderen is in 3 jaar tijd enorm gegroeid en hiermee ook de omvang van het toernooi. Voor het schoolwaterpolo toernooi in 2019 zijn we dan ook op zoek naar leden of ouders van leden die willen helpen bij de organisatie van dit toernooi. In september starten de eerste overleggen met Meppel Actief weer en het zou fijn zijn als we dan 4 of 5 mensen zijn die dit gezamenlijk kunnen oppakken.

Interesse? Neem dan contact op met Annet (annetvreeling@hotmail.com) of Saskia (saskia.dereest@gmail.com).

Heb jij de Reest-doppler al?

reestdopper

Aan het begin van 2018 hebben alle vrijwilligers van de Reest een ‘De Reest-doppler’ ontvangen. Ben jij (nog) geen vrijwilliger, maar zou jij ook zo’n doppler willen, dan kun je deze voor 10 euro kopen. Hiervoor kun je een mailtje sturen naar Annet Vreeling (annetvreeling@hotmail.com).

Data eindactiviteit bekend!

Het einde van het seizoen begint weer in zicht te komen. Net als voorgaande seizoenen willen we dit afsluiten met een eindactiviteit. Hiervoor kan 29 juni (voor de jeugd) en 30 juni (voor leden vanaf 16 jaar) alvast op de kalender genoteerd worden.