Met ingang van deze week trainen we in de nieuwe samenstellingen!

De definitieve teamindelingen voor het seizoen 2017-2018 staan vanaf vandaag online. Het was wederom een uitdagende puzzel om voor alle spelers een passende indeling te maken. In overleg met de trainers en na reacties van diverse ouders hebben we nog eens goed gekeken naar met name de indeling van de kinderen in de leeftijdscategorie van 2002-2004. Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om van deze groep toch twee teams te maken, O17 en O15.

De aanwas van onderaf was afgelopen seizoen enorm, waardoor we het komende jaar naast twee O13 teams, ook een O11 en zelfs een O9 team in de competitie hebben. Dat laatste is werkelijk uniek voor onze regio. Met slechts twee andere verenigingen die dit ook hebben, zullen onze allerjongste waterpoloërs in een 3vs3 competitie hun talenten mogen ontwikkelen. Hier zijn we hartstikke trots op!

Waar we ook trots op zijn, is de op gang gekomen samenwerking met ZPC Hoogeveen en Zignea uit Emmeloord. Hierdoor zijn we in staat gebleken wederom een damesteam in de competitie te hebben.

Bij de teamindeling kun je zien wie (voorlopig) de trainers zijn van de verschillende teams. Door studiekeuzes, werk, etc. kan het zijn dat dit nog veranderd. Daarnaast zijn we naarstig op zoek naar een trainer voor de dames. Tot slot staan de nieuwe trainingstijden ook online.