Zaterdag 7 oktober was het weer de kans voor onze  jongste zwemmers om goede prestaties neer te zetten. Er waren 13 van onze zwemmers aanwezig, en streden tegen 8 andere clubs uit noord Nederland. Voor 3 van onze zwemmers was het hun eerste wedstrijd. Dit was voor deze zwemmers direct een groot succes. Felix Kouwenhoven ging goed van start met een eerste plek op de 25 vrije slag en een derde plek op de 25 rugslag. Ook voor Luna Erkemeij en Lieke Wildeboer waren er medailles. Lieke won 2 keer zilver op de 25 rugslag en 25 vrije slag. Luna werd derde op de 25 vrije slag. Deze zwemmers streden in de categorie Swimkick, dit is voor beginnende wedstrijdzwemmers.

De overige minioren strijden mee naar de landelijke en regionale finales. Deze worden in de loop van volgend jaar gehouden. De volgende zwemmers behaalden het podium:

Vera de Boer, 2de op de 100 wissel in 2.06.41

Esmee Mulder, 3de op de 100 rugslag 1.40.36

Thijs Vos, 1ste op de 100 vrijeslag 1.37.09

Er is er in de estafette goed gepresteerd. Lot van de Belt, Vera de Boer, Lisa Kooiker en Felix Kouwenhoven werden eerste op de 4 x 25 vrije slag gemengd. Een topprestatie was er van Moreno Sol, Esmee Mulder, Daan van de Belt en Ruben Westerneng. Zij werden heel knap derde achter ploegen van Hoogeveen en TriVia. Deze ploegen zwemmen in de landelijke hoofdklasse.

In totaal zijn er 22 nieuwe persoonlijke records gezwommen! In de link kun je de ranglijst van de minioren bekijken. Onderstaand foto’s van de wedstrijd en prijsuitreiking.