De ‘Donderdag Meppeldag’ 2023 begon afgelopen donderdag met de optocht. Tijdens de optocht presenteren verenigingen, bedrijven en instellingen zich aan het publiek. Met de nodige muzikale ondersteuning vertrok de stoet vanaf de Zuiderlaan door de binnenstad van Meppel.

De activiteitencommissie van MZPC de Reest heeft ook deze editie er weer voor gezorgd dat MZPC de Reest één van de deelnemers was. Een feestelijke kar met zwembad, waterpolodoel, ballen en zwemlijnen werd vooraf opgetuigd bij bad Hesselingen. Als goodies werden er liefst 2500 mini-bellenblaas, flyers en ballonnen uitgedeeld. Een enthousiaste groep van jonge en oudere zwemmers en waterpoloërs, in outfit van MZPC de Reest, maakten het plaatje compleet. MZPC de Reest was weer goed herkenbaar! Als kers op de taart behaalde MZPC de Reest, in de categorie ‘Meppel Moves’, de 3e prijs!

Wederom een fantastisch resultaat. Alle deelnemende leden en in het bijzonder de activiteitencommissie worden bedankt voor hun inzet en dit mooie resultaat.

Samen sporten – samen plezier. # samen sterk