Vanavond heeft premier Rutte bekend gemaakt dat Nederland op slot gaat. Dit vanwege de toename in het aantal besmettingen van het coronavirus. Dit betekent concreet dat vanaf 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 zoveel mogelijk voorzieningen sluiten waaronder zwembaden.

Als gevolg van deze ontwikkelingen en nieuwe maatregelen is bad Hesselingen gesloten vanaf dinsdag 15 december 2020. Alle trainingen en wedstrijden gaan niet meer door en dit blijft zo tot en met 19 januari 2021. Naar alle waarschijnlijkheid zal het kabinet op 12 januari 2021 een nieuwe persconferentie geven over hoe het verder gaat na 19 januari 2021.

We begrijpen dat deze nieuwe maatregelen ingrijpend zijn voor onze vereniging. Het liefste blijven we met elkaar sporten en blijven we daardoor ook fit en gezond. Maar we snappen ook dat deze maatregelen nu echt nodig zijn om het virus te bestrijden. Probeer met de beperkte mogelijkheden die er wel zijn, bijvoorbeeld door buiten te bewegen en te sporten, gezond en fit te blijven.

Bedankje voor alle leden en vrijwilligers

Als bestuur hebben we wel gemeend dat het nu een gepast moment is om al onze leden te bedanken. 2020 is vanuit het oogpunt van de vereniging geen gemakkelijk jaar. We hebben maar ten dele kunnen sporten en ook vaak met beperkingen van minder traingingsuren en geen competities. Maar jullie zijn als leden onze vereniging wel ontzettend trouw gebleven en vele vrijwilligers hebben zich ingezet om activiteiten mogelijk te maken.

Om jullie te bedanken hebben we voor alle leden een speciaal Reest-pakket samengesteld. In overleg met de TC’s hebben we voor de vrijwilligers die een extra inspanning hebben geleverd tijdens corona een extra bedankje. In het pakket zitten diverse speciale Reest en zwemitems. Het was de bedoeling om dit pakket in de komende week zoveel mogelijk tijdens trainingen uit te delen. Dat is vanwege de nieuwe maatregelen niet mogelijk. Daarom hebben we een speciale Drive inn georganiseerd om je eigen Reest-pakket af te halen.

  • DATUM: ZATERDAG 19 DECEMBER
  • LOCATIE: GROTE PARKEERPLAATS BAD HESSELINGEN
  • TIJDSTIP: 10:00 – 12:00

Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn om je pakket af te halen dan vragen wij je om een team- of clubgenoot te vragen om jouw Reest-pakket voor je mee te nemen.

Samen sporten – samen plezier. # samensterk

Bestuur MZPC de Reest