Aan de zwemmers en ouders/verzorgers van de afdeling zwemmen:
De trainingen gaan binnenkort weer beginnen. Hieronder in het kort belangrijke informatie voor het komende seizoen!
Per mail wordt een uitgebreide versie met alle info toegezonden.

Maandag 3 september gaat de ochtendtraining weer van start.
Dinsdag 4 september starten de trainingen van de afd. zwemmen weer na 6 weken zomervakantie.
Zoals u in de mail van het bestuur heeft kunnen lezen, zijn de trainingstijden op dinsdag veranderd. De training start om 17.15 uur en eindigt om 18.30 uur.
Vrijdag 21 september is er een informatieavond voor de zwemmers van geboortejaar 2003 en ouder en voor de ouders/verzorgers van alle zwemmers. We zullen informatie geven over de opzet van trainingen en wedstrijden in het nieuwe seizoen. Noteert u deze datum in uw agenda, verdere info volgt nog.

Wedstrijden:
Er zijn verschillende soorten reguliere wedstrijden waaraan zwemmers kunnen deelnemen: Swimkick, Minioren, Junioren, de 10 kamp en competitie wedstrijden. Naast bovengenoemde wedstrijden zijn er nog een aantal ‘losse’ wedstrijden, kampioenschappen en toernooien. Zwemmers die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen automatisch een uitnodiging.
Meer informatie over de verschilldende wedstrijden van dit seizoen zijn te vinden op de pagina wedstrijden. De wedstrijdindeling en voorlopige wedstijdkalender zijn ook bekend deze kunt u hier vinden, zet de data vast in uw agenda! Eventuele aanpassingen worden ook hierop vermeld, houd de website dus in de gaten!

Wedstrijduitnodigingen en vervoer naar wedstrijden:
Ook dit seizoen zullen de wedstrijduitnodigingen per mail verstuurd worden. Bij het versturen van een uitnodiging is de zwemmer automatisch ingeschreven en wordt de zwemmer ook automatisch ingedeeld bij het gezamenlijk vervoer.
Voor vragen over wedstrijden kunt u terecht bij Iris de Boer en Frank vd Belt via mzpcdereestzwemmen@gmail.com

Vervoer naar wedstrijden:
Omdat de zwemmer automatisch wordt ingedeeld voor het gezamenlijk vervoer, is het belangrijk dat bijzonderheden mbt vervoer (bijv dat uw auto beschikbaar is voor het gezamenlijk vervoer) en afmelding voor het vervoer uiterlijk de zondag voor de wedstrijd is doorgegeven. Dit kan via het wedstrijdsecretariaat mzpcdereestzwemmen@gmail.com ofwel via degene die het vervoer regelt:
Paula Vos voor de swimkick en minioren wedstrijden: paulastegman@gmail.com
Hannie Peeters voor de overige wedstrijden: peetersf@home.nl

Zwembrillen, badmutsen etc.:
Mocht de zwemmer een badmuts of zwembril nodig hebben, dan kunt u hiervoor terecht bij Iris de Boer, zij is meestal op dinsdag aanwezig en per mail bereikbaar op: mzpcdereestzwemmen@gmail.com.

Training:
Is de zwemmer verhinderd voor de training, geef dit dan altijd en het liefst zo spoedig mogelijk persoonlijk door aan de trainer via WhatsApp (niet via de groeps WhatsApp) of via mzpcdereestzwemmen@gmail.com

Er wordt regelmatig een nieuwsbrief uitgegeven met informatie over en vóór alle afdelingen binnen de Reest. U dient zich hier zelf voor aan te melden via de website. Dit is belangrijk voor iedereen!