Wij zijn verheugd en trots om aan te melden dat de stichting Waarborgfonds Meppel onze waterpoloafdeling heeft ondersteund met een genereuze donatie voor de werkmethode ‘SuperCoach Online Training’ van Paul Metz!

Met deze geweldige steun kunnen we deze trainingsmethode inzetten voor onze vereniging. Dit is van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van ons kader en trainers. In het licht van de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, met name het tekort aan zwembadwater in Meppel, is deze donatie een cruciale stap om voldoende trainingsmogelijkheden te kunnen bieden aan zowel de jeugd als senioren. Onze vereniging staat jaarlijks voor de uitdaging om ons jeugdprogramma te realiseren en SuperCoach Online speelt een essentiële rol in het ondersteunen van ons kader en trainers bij het vinden van effectieve en creatieve oplossingen voor deze situatie.

Hartelijk dank aan het Waarborgfonds Meppel voor hun vertrouwen en steun. Samen bouwen we aan de toekomst van onze vereniging en een aantrekkelijke zwemsport voor de inwoners van de gemeente Meppel!