De Reest 1 met kampioensbeker

De drie teams van De Reest hebben heel goed gepresteerd op de negende editie van de Mini Pompeblêd Kriich in Sneek. De Reest 1 werd zelfs kampioen!

De Reest 1, bestaande uit Torben Verhoef, Sven Dijkhuis, Nick Dekker, Lars Nefkens, Umai Hertogs en gelegenheidskeeper Robin Gielen, won vier wedstrijden met grote cijfers en speelde een potje gelijk. Het team behaalde daarmee evenveel punten als de naaste concurrent, maar won op doelsaldo hun poule ruim.

De Reest 2 heeft het nauwelijks minder goed gedaan. Hun poule was zo mogelijk nog spannender: drie teams eindigden met hetzelfde aantal punten. Helaas greep De Reest 2, bestaande uit Evelien Steur, Josephine Bouman, Lotte Ruiter, Imola, Robin Gielen en Kim Hillen, op doelsaldo net naast de eerste plaats. Balen, maar het maakt hun prestatie er niet minder om natuurlijk.

De Reest 3 behaalde in de categorie ‘onder 9 jaar’ een verdienstelijke vierde plek. Een mooi resultaat, aangezien Christiaan, Julliet, Syta, Hugo, Fleur en Sara allemaal voor de eerste keer meededen aan het Pompeblêd waterpolotoernooi in Sneek.