Na 2 weekenden zonder wedstrijd was het zaterdagavond weer zo ver, de heren van de Reest treden aan tegen nieuwkomer Middelsé-Skelp uit Stiens. De tribunes in bad Hesselingen waren weer goed gevuld voor deze wedstrijd.

De Reest schoot uit de startblokken en in de eerste periode na 34 seconden werd Richard Kamphuis vrijgespeeld en slingerde de bal achter de doelman van Middelsé-Skelp. De volgende aanval van de Reest was het weer raak, Joshua de Vries scoorde zijn eerste van de avond. Maarten Flederus en Geert Talsma wisten in het restant van de eerste periode nog tot scoren te komen waardoor de Reest op een comfortabele voorsprong van 4-0 kwam.

De Reest ging op dezelfde voet verder in periode 2. Met een snelle contra was Bart Crouse de verdediging van Middelsé-Skelp te snel af. De Vries maakte zijn tweede en derde van de avond. Geert Talsma werd vrijgespeeld in de tweede lijn en schoot de bal achter de doelman van Middelsé-Skelp. Na een snel uitgevoerde manmeer kwam Walter van Dongen vrij en schoot hard raak. De Reest liep hard uit naar een 9-0 voorsprong.

Periode 3 was nog maar 19 seconden onderweg toen Mika Dekker een gaatje vond in de verdediging van Middelsé-Skelp. Waar de Reest de hele wedstrijd gecontroleerd verdedigde met midachter Rutger Verhoeff en een sterk keepende Sander van Dongen, lukte het Middelsé-Skelp in deze periode hun eerste en laatste doelpunt te maken in deze wedstrijd. De Reest wist aan de hand van Crouse, Voogt en Kamphuis uit te lopen naar een voorsprong van 13-1.

De Vries wist zijn doelpuntenaantal van deze wedstrijd in 3 minuten te verdubbelen en zette daarmee de stand op 16-1. Wout Zeegers wist met een snelle contra zijn naam ook op het wedstrijdformulier te krijgen. Van Dongen en Voogt wisten allebei hun tweede doelpunt van de avond te maken. Het laatste doelpunt van de avond kwam op naam van Flederus na een time-out van de Reest schoot Flederus de bal gelijk in het doel van Middelsé-Skelp. De eindstand van de wedstrijd was 20-1.

Coach Jeroen Flederus was zeer tevreden over het vertoonde spel. De hele wedstrijd werd er Scherp! gespeeld. Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen de Piranha op het programma voor de heren van de Reest.