Mijn naam is Arjan Hoeve. Ik ben getrouwd met Cornelieke en half oktober verwachten wij ons eerste kindje. In het dagelijks leven ben ik consultant werving en selectie voor management en directieposities. Naast mijn werk sport ik veel. Waterpolo is mijn ‘hoofd’ sport, maar daarnaast loop ik ook veel hard. Ik ben al vanaf mijn 9e lid van de vereniging. Na een paar jaar studie ben ik in 2007 teruggekomen en fanatiek gaan trainen met als resultaat dat ik vanaf 2009 speler van Heren 1 ben.

Mijn hoofdtaak binnen de vereniging is het bemannen van de sponsorcommissie en daarnaast ben ik sinds vorig jaar bestuurslid. Mijn werk is behoorlijk commercieel, waardoor de link met de sponsorcommissie al snel gelegd is. Ik heb ook journalistiek gestudeerd dus daarom schrijf ik ook nog wel eens artikelen voor de krant.

Met de sponsorcommissie was mijn eerste taak om tot een heldere lijst met sponsorpakketten te komen en deze vervolgens aan te bieden aan geïnteresseerde partijen. Het resultaat is nu bij elke wedstrijd te zien. We hebben diverse bordsponsors. Ik zou graag wat meer teamsponsors zien, maar dat loopt nog niet zo goed.

Door dit werk krijgt je veel contacten met bevlogen mensen, waardering van de clubleiding en medespelers en vooral veel voldoening.

We hebben één van de mooiste Zwem- en Waterpoloverenigingen van Noord Nederland met een rijke historie. De club kan alleen overeind blijven als veel mensen een taak op zich nemen. Ik vind belangrijk om daar ook aan bij te dragen.

Als je veel tijd doorbrengt bij je club dan heb je ook al snel een mening over hoe het reilt en zeilt. Ik ben ook wel eens verbaasd over bepaalde zaken, maar je kunt best veel invloed uitoefenen als je wil. Als je vindt dat iets niet goed is, moet je ook met een alternatief komen en dat werkt!

Hulp gevraagd!
Ik zou heel graag versterking krijgen in de sponsorcommissie. Er zijn bij ons twee functies. Sponsorwerver en sponsorbeheerder. Ik doe nu allebei, maar ik zou graag op beide fronten hulp krijgen. Als sponsorwerver zoek je contact met bedrijven en als beheerder zorg je dat alle afspraken nagekomen worden en help je bij de organisatie van sponsoravonden.

Arjan Hoeve