Dinsdag 18 juli hebben we afscheid genomen van Joke Musch en Jeannette Koobs als trainers bij de afdeling zwemmen. Eerst was er voor alle zwemmers een bijzondere training: een zeskamp met moeilijke en makkelijke onderdelen. De deelnemers moesten zwemmen met de voeten en handen aan een andere zwemmer vast (teamwork!), zwemmen met een jurk aan, zwemmen met materiaal naar de overkant en daar stapelen tot een toren, etc. En dat alles onder het toeziend oog van de trainers. Iedereen, jong en oud, was gezellig bezig… al was het  aandoen van de jurk nog wel een moeilijke overweging voor een enkeling. De bijzondere training werd beëindigd met het “gekleed te water gaan” ter afscheid! De kinderen hebben Joke en Jeannette met het nodige gejoel en gejuich in het water geduwd! Robin was daarna ook nog aan de beurt!

Het was heerlijk weer, dus voor het gezamenlijk afscheid van Joke en Jeannette konden we op het terras van het zwembad terecht.
Onder het genot van een heerlijke consumptie naar keuze werd afscheid genomen met  “officieel” afscheidswoordje, waarna de dames werden overspoeld met de vele cadeaus en bloemen van de zwemmers en MZ&PC de Reest. Langs deze weg nogmaals aan Joke en Jeannette: dank voor jullie  jarenlange, enthousiaste inzet voor de zwemmers. We zullen jullie missen aan het bad!

Voor een samenvatting van alle activiteiten zie ook de foto’s.