We ontvangen van diverse leden de vraag wat er met de contributie wordt gedaan nu het niet mogelijk is om te trainen en wedstrijden te spelen. Met dit bericht informeren we jullie daarover.

Om de contributie aan te kunnen passen moeten we eerst weten hoe onze partners omgaan met nakomen van gemaakte afspraken en het incasseren van de kosten. We zijn blij te merken dat onze partners hier flexibel mee omgaan. Dit geeft ons de gelegenheid om een voorstel te maken om de contributie aan te passen.

Wat het nog wel lastig maakt is dat we niet weten hoe lang we nog te maken hebben met de gevolgen van het coronavirus. Daarom weten we niet hoe lang we nog geen gebruik kunnen maken van het zwembad. Om die reden kiezen we er als bestuur voor om de contributie van kwartaal 2 te gaan verrekenen met kwartaal 3. Een deel van onze kosten zijn wel vast waardoor we niet de volledige contributie kunnen terug geven. We zullen jullie later informeren over de exacte verrekening van de contributie omdat dit afhankelijk is van hoe lang het coronavirus en de bijbehorende maatregelen nog gaan duren.

Bestuur MZPC de Reest