Het bestuur van MZPC De Reest wil graag met alle leden een toast uitbrengen op het nieuwe jaar. We nodigen je daarom uit om op vrijdag 3 januari 2020 het glas te heffen, terug te blikken, vooruit te kijken en bij te praten in de kantine van Bad Hesselingen. Iedereen is van harte welkom. Zowel kinderen van leden en ouders van onze jeugdleden.

De nieuwjaarsbijeenkomst start met een inloop vanaf 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Natuurlijk besteden we aandacht aan de inzet van al onze vrijwilligers het afgelopen jaar en hebben voor ieder van hen een mooie attentie. Vooraf mogen leden met hun kinderen en jeugdleden met hun ouders al gratis zwemmen vanaf 18.00 uur!

Het programma in het kort:
18.00 uur – gratis zwemmen voor leden (met kinderen) en jeugdleden (met ouders)
19.30 uur – inloop nieuwjaarsbijeenkomst met koffie/thee en ijsjes voor de jeugd.
20.00 uur – nieuwjaarsgroet voorzitter MZPC De Reest
22.00 uur – einde nieuwjaarsbijeenkomst

Iedereen krijgt bij binnenkomst 2 consumptie-muntjes uitgereikt. Nieuw dit jaar is de pubquiz! Ter plekke worden teams geformeerd en gestreden om een mooie prijs. Uiteraard rekenen we op jouw komst. Wil je hieronder het formulier invullen zodat we weten dat je er bij zal zijn.

Wij verheugen ons op een succesvolle en drukbezette nieuwjaarsborrel.

Bestuur MZPC De Reest
 

Naam*

E-mail*

Jeugdleden mogen hun ouders meenemen. Oudere leden mogen hun kinderen meenemen. Hieronder AUB aangeven met hoeveel personen je van plan bent te komen.